Покупка на лизинг с Unicredit

Всеки от предлаганите продукти от нашият каталог може да бъде закупен на лизинг чрез УниKредит Булбанк АД. Моделите с посочени цени можете да закупите на лизинг online, а за останалите трябва да се свържeте с нашия търговски отдел на тел. 052 / 696 690 или e-mail: varna@karclean.bg.

UC Cons Fin 3D.jpg

 

На какви условия трябва да отговаряте ?


За да одобрим Вашата поръчка на почистващо оборудване на лизинг е необходимо:
1. Да сте пълнолетни.
2. Да имате постоянен трудов договор.
3. Да имате добра кредитна история.


Как да поръчате нашите модели на лизинг ?


Изберете желания от Вас модел машина или аксесоар от нашият каталог и попълнете следните данни:
1. Вашите лични данни.
2. Желания от Вас брой месечни вноски – могат да бъдат 3, 6, 9, 12, 18 или 24.
3. Желаната от Вас първоначална вноска – това е избрана от Вас сума (в заявката посочете число).
Системата автоматично ще изчисли размера на Вашата месечна вноска. 

4. Маркирайте полето "Прочетох и съм съгласен с условията за закупуване на продукт на Керклиин ООД на лизинг".

5. Натиснете бутона "ИЗПРАТИ".

След получаване на заявката Ви за лизинг, ще се свържем с Вас за потвърждение и допълнителни уточнения. 

Какъв е начинът на плащане и получаване на стоката?

За да закупите стока на лизинг се сключва Договор за отпускане на стоков кредит от Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД. 

Ако сте избрали покупка на лизинг с първоначална вноска, ще трябва да я заплатите на куриера при получаването на стоката. Останалите вноски по лизинга се заплащат директно на Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД по изготвения погасителен план. Заедно с получаване на стоката трябва да се подпише Договора за отпускане на стоковия кредит, който е в два екземпляра, като единият трябва да върнете обратно по куриера, заедно с копие от личната си карта.

Ако сте избрали покупка на лизинг без първоначална вноска условията за доставка са същите. Вноските по лизинга ще трябва да бъдат заплащани директно на Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД по изготвения погасителен план.

Каква е цената на доставката ?

Цената на доставката зависи от града, в който желаете да бъдат доставени поръчаните от вас продукти. Затова тя не се вижда в online поръчката Ви, а се начислява отделно. Ако желаете да попитате за цена на доставка за определен град, свържете се с нас на тел: 052 / 696 690 или по e-mail: varna@karclean.bg 

ВСИЧКИ ONLINE ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 100.00 ЛЕВА С ВКЛЮЧЕН ДДС СА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА КЛИЕНТА, НЕЗАВИСИМО ОТ НАСЕЛЕНОТО МЯСТО В СТРАНАТА.

Какъв е срока на доставката ?

Доставката се извършва чрез куриерска служба СПИДИ. Срока за доставяне до клиентите е 2 работни дни. По изключение за малките населени места или по - отдалечените такива срока може да бъде и малко по - дълъг.

Ако поръчания модел машина не е наличен в нашия склад срока на доставка е до 5 работни дни.

 

Мога ли да погася кредита си предсрочно?

По всяко време можете да погасите кредита си предсрочно, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-малък от 1 година.

Кога трябва да направя първата вноска по кредита си?

Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит. Възможно е да бъде 7-мо, 14-то, 21-во или 28-мо число на месеца.

Как да погасявам месечните си вноски?

Можете да плащате месечните си вноски по банков път или по електронен път чрез ePay.
IBAN: BG90UNCR7630101CLARIMA
BIC/SWIFT: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк АД
Нужно е да знаете номера на Вашия договор за кредит и размера на месечната Ви вноска. 

Като клиент на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Вие получавате допълнително предимство - при плащане във всеки клон на УниКредит Булбанк не дължите банкови такси (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).

Възможно ли е да застраховам кредита си?

При подписването на Договор за отпускане на стоков кредит можете да сключите застраховка "Защита макс" със застрахователна компания, партньор на УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Тази застраховка цели да гарантира изплащането на вноските или на остатъчната сума при застрахователно събитие, така както е указано в Общите условия за застраховката.

Как мога да получа информация за състоянието на кредита си?

Информация за състоянието на Вашия кредит можете да получите всеки делничен ден на телефон 0700 15 600 (на цената на един градски разговор за абонати на БТК).

Какво трябва да направя при надвнесена сума по кредит?

Ако сте надвнесли сума по Ваш кредит, моля изпратете молба в свободен текст, съдържаща:
1. Вашите три имена;
2. ЕГН;
3. Номер на кредит;
4. Сметката, по която искате да Ви бъде възстановена надвнесената сума, при коя банка;
5. Подпис;
6. Дата;
Вашите молби може да изпращате на факс: 02-80 21 660 или на имейл: 
ucfincustomerservice@unicreditgroup.bg 

Как да платя месечната си вноска чрез E-Pay?


За да заплатите месечната си вноска чрез E-Pay е нужно да се регистрирате в www.epay.bg. Ще Ви бъдат издадени специфични кодове, които са необходими за да можете да регистрирате банковата си карта към уеб сайта. Всички клиенти (с малки изключения), притежаващи български банкови дебитни карти с логото на Борика могат да се регистрират и да използват E-Pay. 

Ако вече имате регистрация, трябва да регистрирате Вашето битово плащане към Уникредит Кънсюмър Файненсинг чрез въвеждане на номера на договора. След това трябва да потвърдите плащането на дължимата сума.

Погасяване чрез банкомат:


При този начин на плащане трябва да се следват следните стъпки:
1. След като поставите банковата карта в устройството, моля изберете меню „Други услуги”;
2. Изберате меню „B-Pay” и се въведете нашия търговски номер – 64999;
3. Въведете номера на договора си;
4. Въведете Персонален идентификационен номер (ПИН);
5. На следващия екран трябва да потвърдите или откажете транзакцията.

*E-Pay не начислява такси за обслужване.
Ако имате начислени други такси, се свържете с обслужващата Ви банка.

 

UNICREDIT CONSUMER FINANCING 

Какво е UniCredit Consumer Financing?


Компания, предоставяща бърз и удобен начин за покупки на изплащане. UniCredit Consumer Financing е част от UniCredit Group – най-голямата банкова група в Източна Европа. 

Защо да изберете UniCredit Consumer Financing?


Гарантирано бързо одобрение
Предлагане на достъпни, малки месечни вноски, които са фиксирани за целия период на кредита и не се променят
Без скрити такси и комисиони
Попълване на искането за кредит може да стане както по телефона, така и в магазините на Керклиин ООД. 

Какви са параметрите на предлагания кредит?


От 150 до 50 000 лв. и срок на изплащане от 3 до 72 месеца 

Допълнителни предимства за клиентите на UniCredit Consumer Financing:


Минимални банкови комисионни при плащане на вноските във всеки клон на UniCreditBulBank – обикновено таксата е 2 лв. за вноска 

За допълнителна информация:


Обадете се на 0700 15 600 или посетете www.ucfin.bg. 


СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ 

Вие потвърждавате, че се съгласявате Вашите лични данни да бъдат използвани за кредитни проверки, електронно или ръчно във връзка с искания от Вас потребителски кредит, а също и при евентуално предоставяне на такива услуги от трети лица и след сключването на договор между тях и Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД (наричано по нататък „УКФ“) и давате доброволно съгласието си Вашите лични данни да бъдат включени в база данни и да бъдат използвани за или във връзка с анализ на задълженията Ви, събиране на вземания, предотвратяване на изпиране на пари и измами, а също и управление на кредита Ви. 

Съгласието, потвърдено по телефона, е с цел да позволи на УКФ АД да проверява Вашата кредитоспособност и да удостовери Вашите лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни като получава справки от регистри на трети страни - частни и държавни Администратори на лични данни, намиращи се в страната и извън нея, като Централния Кредитен Регистър на БНБ, Кредитното бюро на Експирън, Национална Агенция по Приходите, Националния Осигурителен Институт и др., в това число данни за плащаните от Вас социални осигуровки, данни за трудовите Ви договори и социално осигурителния Ви доход, като тези данни да бъдат обработвани съобразно раздел 1, точка 5 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни. Съгласието е с цел да позволи също така на всеки от горепосочените Администратори на лични данни да използва личните Ви данни за подготвянето и предоставянето на упоменатите справки/доклади. 

Съгласявате се и изрично упълномощавате УКФ АД да предоставя за целите на оценяване на кредитния риск Вашите лични и кредитни данни,в това число история по плащанията за всички открити и закрити кредитни сметки на Ваше име при Уникредит Булбанк АД, при спазване на чл. 2, ал. 2, т. 2 и 3 от ЗЗЛД на следните категории лица на територията на Република България и извън нея: други кредитни институции и финансови институции, или алтернативно: други доставчици на услуги по предоставяне на данни от база данни. 

Наред с това, разбирате, че имате право на достъп до личните Ви данни, съхранявани от трети страни - Администратори на лични данни, и имате право да поискате промяна и актуализиране на личните Ви данни, съгласно условията на Глава Пета от Закона за защита на личните данни. 

Настоящото съгласие предоставяте в резултат на свободната Ви воля, като сте наясно, че то се урежда от Закона за защита на личните данни и по точно от чл. 4, ал. 1, т. 2, чл. 19 и чл.36а и 36б на същия закон, и сте уведомен, че имате право да откажете да предоставите настоящото си съгласие, в който случай искането Ви за предоставяне на желаната от Вас услуга може да не бъде изпълнено. 

С настоящото давате своето изрично Съгласие за обработване на личните Ви данни, до които „УКФ“ АД е получило достъп във връзка с предварителна проверка от страна на УКФ в Централния кредитен регистър на БНБ, свързана с взимането на решение за отпускане на стоков кредит или паричен заем, поискано с днешна дата. Потвърждавате, че сте запознат/а с факта, че УКФ, както и всеки друг кредитор (както настоящ, така и бъдещ) има законно право и интерес от достъпа до кредитните регистри, за да защити своите интереси, интересите на своите органи на управление и съдружници/акционери, както и с цел обезпечаване на правомерността на своята дейност, съобразно изискванията на закона. 

„УКФ“ АД може да поиска и допълнителна информация, включително, но не само препоръки от банки и други кредитни или финансови институции, да проучи Вашето кредитно минало и настояща кредитоспособност във всички публични и частни бази данни, включително, но не само, базите данни на кредитни бюра, държавни органи и банки на територията на България и чужбина, както и базите данни на дъщерните дружества на Банковата група на „УниКредит“, администратори на лични данни. (наричани по-нататък „администратори“) В тази връзка „УКФ има право да разкрива на администраторите личните Ви данни, предоставени на УКФ с настоящото Съгласие. 

Давате своето изрично Съгласие резултатите от проверката, събрани от администраторите за целите на договора да се съхраняват на електронни носители и на хартия в кредитното Ви досие. Предоставяте правото на УКФ да проверява всички данни, предоставени от Вас, чрез независими източници, като доброволно давате своето изрично съгласие УКФ да използва данните за осъществяване на проверки на кредитоспособността Ви, преди предоставянето на каквито и да било услуги или продукти, както и във всеки момент от съществуването на евентуалните договорни правоотношения между Вас и УКФ. 

Уведомен сте за правото Ви на достъп до личното Ви досие, съхранявано от УКФ. Адресът на „УКФ“ АД за получаване на достъп до личните Ви данни е гр. София, ул. „Осогово“ № 38-40, ет. 5, гр. София 1303, РБългария. На същия адрес може да се получи информация и за адресите на администраторите на лични данни, които са получили достъп до предоставените от Вас лични данни. 

В случай че сте регистриран като Едноличен търговец или Управляващ собственик на Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) и във връзка с подготовка за сключване на Договор за предоставяне за отпускане на стоков кредит или паричен заем с Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД, давате изричното си съгласие за следното: УКФ АД да изисква от Националния осигурителен институт /НОИ/, включително и чрез информационната му система, както и да получава, лично или чрез други юридически лица, наличните данни за: доходи и направените осигурителни плащания, извършени от дружеството, на което сте едноличен собственик, както и другите данни, които съставляват търговска тайна или лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), като упълномощавате УКФ АД да използва събраната по този начин информация за целите на кредитната Ви оценка, във връзка с отпускане на Ваше име на целеви стоков кредит/паричен заем и/или допълнителен паричен заем като физическо лице при спазване на законодателството, свързано със защита на личните данни и всяка друга защитена информация; начислен осигурителен доход за наетите на трудов договор и осигурявани от дружеството Ви лица, размер на направени вноски по фондове и др. данни, които биха могли да представляват производствена или търговска тайна. 

Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2018