Нови гаранционни условия

Нови гаранционни условия

29.01.2016

Уважаеми клиенти,

 

с цел уеднаквяване на гаранционните условия в различните държави, по препоръка на производителя Alfred Karcher GmbH се променят гаранционите срокове за различните видове машини. Новите условия са следните:

 

  • За битовите машини - стандартна гаранция от производителя - 24 месеца. Допълнителна гаранция от Керклиин (по желание на клиента) - 24 месеца, след извършен технически преглед на машината в оторизиран сервиз. За клиентите на Керклиин и нейните дистрибутори в страната техническия преглед ще бъде безплатен, а ще се заплащат само консумативите или резервните части, ако такива е наложително да се подменят.
  • За професионалните машини - стандартна гаранция от производителя - 12 месеца. Допълнителна гаранция от Керклиин (по желание на клиента) - 12 месеца, след извършен технически преглед на машината в оторизиран сервиз. За клиентите на Керклиин и нейните дистрибутори в страната техническия преглед ще бъде безплатен, а ще се заплащат само консумативите или резервните части, ако такива е наложително да се подменят.

 

Техническият преглед на машините с изтичаща гаранция трябва да се извърши преди изтичане на стандартния гаранционен период. След извършване на прегледа гаранционата карта на машината се презаверява за нов гаранционен период. Списък на оторизираните сервизи на Керклиин в страната може да намерите в раздел "Контакти".

 

За допълнителна информация моля обръщайте се към офиса на фирмата в град Варна. Тел: 052 / 696 690. 696 680.


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2019
Прочети още