Нов модел подопочистващ автомат BD 80-100 W Bp Classic

Нов модел подопочистващ автомат BD 80-100 W Bp Classic

06.03.2020

Kärcher като водещ световен доставчик на иновативни технологии за почистване представи новият си подопочистващ автомат BD 80/100 W Bp Classic, предназначен за  ежедневна употреба. Лесният за употреба потребителски контрол и здравата конструкция правят BD 80/100 надеждно решение за ежедневно почистване, без това да е за сметка на качеството. Здрава и удобна за поддръжка почистваща глава с два електромотора за дискови четки осигуряват широчина на почистване от 800 mm, което го прави идеално подходящ за зони с голям пътникопоток.

BD 80/100 W Bp Classis осигурява висока производителност на големи площи - идеален за помещения като – търговски площи, хранителни магазини, складови помещения,  здравни и учебни заведения и др.

 „Иновацията не винаги означава изтънченост. Простотата при експлоатация е също толкова важна ”, заявява Рекс Шул, директор на продуктовото управление на KARCHER. Подовият автомат BD 80/100 има много добро  сцепление, което спомага за безпроблемно преминаване на наклони и лесна маневреност. Компонентите, които са изложени на износване при трудни условия на работа, като смукателният комплект и миещата четкова глава са изработени от алуминий. С широчина от 800 mm на измиване, резервоар от 100 l и максимална скорост на почистване до 5 km/h, която може да се регулира безстепенно, машината постига производителност до 4000 m2. В случай на много упорита мръсотия, контактният натиск на четката може да бъде увеличен по всяко време от 40 на 90 kg/sm2. Опростената концепция за работа и компелекта Home Base за носене на ръчно почистващо оборудване (стирки, пулверизтори, препарати, гъбички и др.), осигуряват на оператора голям комфорт и гъвкавост.

 Подопочистващият автомат BD 80/100 W Bp Classic предлага следните удобства:

- отделение за съхранение на зарядно устройство и ниши за съхранение на други аксесоари,

- автоматична спирачка интегрирана в трансмисията 

- голяма алуминиева четкова глава.

Допълнителни предимства са: бутони за избор на посока, превключвател за включване / изключване, работен лост, бързо регулиране на количеството подавана вода.

Машината се отличава със здраво шаси. За производството на най-критичните части са използвани здрави материали. Това създава по-ниски разходи за ремонт, по-малко време за престой и по-дълъг живот на машината (налични са опции за мокри и AGM батерии; включено е зарядно устройство).

 Регулируемото налягане на четката позволява много по-голяма гъвкавост за почистване на всички видове подове. Дори и при голям натиск на четката BD 80/100 W Bp Classic почиства отлично и без затруднения.

 


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2020
Прочети още