Нов модел подопочистващ автомат BD 80-100 W Bp Classic

Нов модел подопочистващ автомат BD 80-100 W Bp Classic

09.01.2020

Kärcher като водещият световен доставчик на технология за почистване,  представи новият си подопочистващ автомат BD 80/100 W Bp Classic предназначен за честа, ежедневна употреба, който също така е и на достъпна цена. Интуитивният потребителски контрол и здравата конструкция правят BD 80/100 надеждно решение за ежедневно почистване, без това да е за сметка на качеството. Здрава и удобна за поддръжка почистваща глава с два електромотора за дискови четки осигуряват 32-инчова широчина на почистване, което го прави идеално подходящ за големи зони с голям трафик.

BD 80/100 W Bp Classis осигурява почистваща производителност на големи площи - идеален за помещения като – търговски площи, хранителни магазини, здравни и учебни заведения.

 „Иновацията не винаги означава изтънченост. Простотата при експлоатация е също толкова важна ”, заявява Рекс Шул, директор на продуктовото управление. Подовият автомат BD 80/100 има много добро  сцепление, което спомага за безпроблемно преминаване на наклони и лесна маневреност. Компонентите, които са изложени на износване при трудни условия на работа, като смукателният комплект и миещата четкова глава са изработени от твърд алуминий. С 32-инчов широчина на измиване, резервоар от 26 галона и максимална скорост на почистване до 3 мили / ч, която може да се регурлира безсепенно, машината постига производителност до 43 600 фута. В случай на много упорита мръсотия, контактният натиск на четката може да бъде увеличен по всяко време от 88 на 200 фунта. Простата концепция за работа и компелекта Home Base за носене на ръчно почистващо оборудване, осигуряват на оператора голям комфорт и гъвкавост.

 Подопочистващият автомат BD 80/100 W Bp Classic предлага следните удобства: отделение за съхранение за зарядно устройство и ниши за съхранение на други аксесоари, автоматична спирачка интегрирана в трансмисията, голяма алуминиева четкова глава. Допълнителни предимства са: бутони за избор на посока, превключвател за включване / изключване, работен лост, бързо регулиране на количеството подавана вода.

Машината се отличава със здраво шаси, за производството на най-критичните части са използвани здрави материали. Това създава по-ниски разходи за ремонт, по-малко време за престой и по-дълъг живот на машината (налични са опции за мокри и AGM батерии; включено е зарядно устройство).

 Регулируемото налягане на четката позволява много по-голяма гъвкавост за почистване на всички видове подове. Дори и при голям натиск на четката BD 80/100 W Bp Classic почиства отлично и без затруднения.

 


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2020
Прочети още