ПОЧИСТВАНЕ ПРЕЗ КОЛЕДНИЯ ПЕРИОД

ПОЧИСТВАНЕ ПРЕЗ КОЛЕДНИЯ ПЕРИОД

15.12.2021

 

Коледна вечеря, коледно меню, новогодишно парти: Започва периодът на празника и зимните тържества. Но как можем да накараме всичко да блести и да блести, преди семействата и приятелите ни да дойдат на гости? Тези съвети и ежедневни помощни средства ще осигурят спокойна и чиста Коледа.

 

Перфектно подготвени за празничния сезон

 

Всички знаем усещането: Приготвяне на коледни бисквитки, купуване на подаръци, покана на семейството, приготвяне на коледна вечеря - и изведнъж спокойният коледен празник става стресиращ. Помага, ако не се налага да се притеснявате и за продължителни почистващи дейности преди и по време на празничния период, критичната проверка на тъщата на прозореца или дори изстъргване на лед от предните стъкла на автомобила всяка сутрин.

 

Сбогом на леда: Ясна гледка и добро пътуване

 

 

Ако паркирате колата си навън и през зимата, ще знаете за нелюбимия сутрешен ритуал на изстъргване на лед от прозорците. Студените ръце, напрегнатото разтягане нагоре и надолу и мокрите ръкави са част от стандартната програма, преди денят дори да е започнал правилно. Електрическият скрепер за лед EDI 4 ще сложи край на всичко това. Бързо премахва леда и снега от прозорците - в зависимост от леда и типа превозно средство това отнема само около две до три минути.

Устройството, захранвано от батерии, премахва дори дебели слоеве лед. Следователно остъргването остава в миналото. По този начин собствениците на автомобили могат бързо да започнат деня си в добро настроение и да се концентрират върху хубавите неща в живота.

 

EDI 4

 

Удивително чист - без ивици при едно непрекъснато движение

 

 

Не само в колата е важна добрата гледка - на много места прозорците трябва да блестят и по Коледа. Но нека бъдем честни: Почистването на прозорци не е забавно. Поне не, ако сте положили много усилия за почистването им, само за да видите, че те са покрити с ивици веднага щом светлината ги огрее. Уредът за почистване на прозорци може да осигури решението: С WV 6 дори прозорците от пода до тавана могат да се почистват с едно непрекъснато движение, без да оставят ивици.

Между другото, Window Vac може да се използва не само за почистване на прозорци. Също така се оказва лоялен помощник за почистване на други стъклени и гладки повърхности в домакинството, напр. душ кабини, стенни плочки, огледала, стъклени маси, стъклени врати и витрини.

 

СТЪКЛОЧИСТАЧКИ

 

Почистете пода, без да се притеснявате от кофата

Имали ли сте впечатление, че подът е бил по-чист преди да го измиете, отколкото след това? Това се случва много при конвенционалните мопове, когато мръсотията, вместо да изчезне, просто се премества от единия ъгъл в друг с всяко изтриване. Досадно, особено ако се предполага, че подът е блестящ готов за коледните тържества. Не забравяйки кофата, която всъщност просто пречи.

 

Нещата са по-лесни с подопочистваща машина с батерия: Въртящите се ролки на FC 3 Cordless непрекъснато се навлажняват с прясна вода, докато мръсотията се събира и отлага в отделния резервоар. Подът отново е сух за нула време. Така че можете да му направите още едно бързо почистване дори точно преди приятелите да пристигнат за тържествата.

 

ПОДОПОЧИСТВАЩИ МАШИНИ

 

Бърза помощ в случай на малки премеждия

 

Обикновеното почистване преди началото на коледния празник обикновено не е достатъчно. Все още може да се случи дори много по време на празненствата: готвенето на коледната вечеря покрива фурната и котлона с мазни петна, восък капе от свещите на празнично украсената маса върху покривката или чаша вино се чуква по време на храненето. Не се притеснявайте: С правилните трикове с такива незначителни злополуки можете бързо да се справите.

 

Бързо отстранете свещния восък

 

 

Горещият восък бързо попада върху покривката, пода, килима или дивана. Когато восъкът се втвърди, по-големите парчета могат да бъдат внимателно изстъргани с гърба на нож или лъжица. За останалия восък сложете малко попивателна хартия или кухненска ролка върху засегнатото място. След това поставете ютия на средна температура, докато восъкът се абсорбира напълно. Алтернативно, разтопете восъка с парочистачка, сешоар или като го залеете с гореща вода и след това го отстранете с парче кухненско руло. Важно: За тапицерията и текстила, съдържащи изкуствени влакна, винаги се обърнете към инструкциите на производителя.

 

ПАРОЧИСТАЧКИ

 

 

Няма шанс за петна от килим

 

 

По време на оживен разговор това може да се случи толкова бързо: Чаша червено вино се разлива върху килима. Реакцията трябва да бъде бърза, за да се предотврати трайно оцветяване. За тази цел засегнатото място трябва да се намаже с чиста кърпа. След това третирайте мястото с универсално средство за премахване на петна. Между другото, солта не е добро решение: тя наистина попива влагата, но като правило виното се абсорбира по-бързо от фибрите, отколкото солта може да го попие. Между другото, петна от мръсотия или шоколад могат лесно да бъдат премахнати с обратната страна на ножа за масло.

 

ПЕРЯЩИ ПРАХОСМУКАЧКИ

 

Отстранете мазнината в кухнята

 

 

Коледна пуйка, бисквитки, печени вечери: Коледният период означава трудни времена в много кухни. С парочистачка и кръгла четка остатъците от мазнини и инкрустирани храни във фурната могат да бъдат почистени за нула време и след това просто трябва да бъдат изтрити с кърпа. Инкрустираните остатъци от храна върху готварската печка и плота също могат лесно да бъдат премахнати с пара:.

 Парата образува смазващ слой, за да предотврати надраскване. С накрайника за пода кухненският под може бързо да се почисти от мазни петна.

 

ПАРОЧИСТАЧКИ


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2022