Погрижете се за градината си с поливната техника Керхер

Погрижете се за градината си с поливната техника Керхер

17.06.2024

 

 

Ако сте горд собственик на градина, вече сте наясно, че тя изисква специални грижи. И една от тях е свързана с правилното поливане на дърветата, храстите и цветята в нея. Същото се отнася и за зеленчуковите, и за овощните градини, които за да дадат добра реколта се нуждаят от вода.

Не е тайна, че животът и развитието на всички растения е невъзможен без влага, така че поливането е много важна точка при стопанисването на градината.

 

 

Ако тяе много малка и е с декоративна цел, поливането й става лесно с лейка. Но ако площта е по-голяма, на помощ идва поливната техника на Керхер. С нея се постига равномерно разпределение на необходимото количество вода. Не бива да се забравя, че броя на поливанията зависи от вида и сорта на растенията, почвата и климатичните условия. Например, от всички овощни дървета най-много се нуждаят от вода сливата, ябълката и крушата. На второ място са черешата и кайсията.

 

 

 

Зелената морава и цветните лехи, пресните подправки и зеленчуци от градината, както и овощните градини, могат редовно и обилно да се напояват с поливната техника, предлагана от Керхер.

Отделните уреди от тази марка могат да се комбинират помежду си и с тяхната употреба се постига оптимално и съобразно използване на водните ресурси. Това се дължи на иновативните технологии, които са постигнати при конструирането на уредите за поливане.

За поддържане на градината в отлично състояние Кехлер предлага: маркучи, пистолети пръскалки, спринклери, автомати за напояване, помпи, системи за пъхане на маркучите и системи за съхранение.

 

 

 

Помпите за напояване на Керхер могат да се използват за поливане на градини като се използват алтернативни водоизточници. Става дума за цистерни или варели, в които се събира дъждовна вода, която е много полезна за растенията.

Градинската помпа BP Garden на Керхер определено е хит на пазара, защото с нея градината няма да страда от липса на вода дори и през най-горещите летни месеци.Тази помпа на Керхер е удобна за напояване заради своя практичен крачен превключвател.

Интелигентната система за напояване KärcherRainSystem® целенасочено разпределя водата като се извършва контрол на влажността. Това е сравнително нов продукт на пазара, който обединява предимствата на Micro-Dripping и на традиционното поливане.

KärcherRainSystem® може да се използва за всякакъв вид градини и осъществява работа при налягане до 4 бара и с 1/2'-PVC-маркуч с маншети с капкови и пръскащи дюзи. За по-ефективна работа се монтира редукционен клапан и филтър за защита от претоварване и малки замърсявания на уреда.

Тази чудесна система за поливане е снабденасъщо и с таймерSensoTimer, който управлява степента на напояването според нуждите на конкретните растения и климатичните условия.

Ако имате градина, това не е всичко, което може да използвате от Керхер.

В този случай задължително трябва да споменем специалните помпи BP Home & Garden, коитоизпомпвати рециклираната вода в цялата къща. Този вид помпи се включват и изключват автоматично, ако има нужда от вода. Ползите за домакинството са несравними, защото те захранват както пералните машини, така и казанчетата на тоалетните в баните. Отделно са идеални за поливане на градината. Помпите на Керхер BP Home & Garden са мощни и в същото време сравнително безшумни в сравнение с обичайните Jet-помпи. Керхерecologic-моделите са с функция за нулева консумация на електроенергия в режим на готовност за работа, тоест, те са чудесен икономичен вариант за всеки собственик на градина.

 

 

Едно от основните предимства на автоматичното напояване е възможността за регулиране на графика и водоснабдяването. Самата система изчислява количеството вода, необходимо за напояване.

Друго важно предимство е минималното човешко участие. Задачата на човек е само да зададе подходящия режим.

Керхер предлага най-добритенапоителна системи от ново поколение. Те осигуряват оптимално количество влага, като в същото време са икономични, лесни за работа и поддръжка.

Ако се колебаете каква точно поливна техника на Керхер за градината ще ви е нужна, доверете се на консултантите във фирмата, които ще ви дадат точни и навременни съвети.Те ще подберат за вас най-подходящия вариант поливни уреди и системи с маркаКерхер.

 

ГРАДИНСКА ТЕХНИКА 

 

 


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024