Уреди за сухо и мокро изсмукване

Уреди за сухо и мокро изсмукване

01.02.2024

Мултифункционалните смукачки KARCHER  за сухо и мокро изсмукване се отличават с голяма засмукваща мощност, ниска консумация на енергия, специално проектирани подови дюзи и изключително удобни принадлежности. Предимствата им са в оптимално почистване на всякакъв тип замърсявания, голяма икономия на време, многостранни възможности за приложение. Отличителна черта на мокрите смукачки на KARCHER е отлично филтриране на отработения въздух, водещо до пълна липса на запрашаване при почистване. Благодарение на вградената функция за почистване на филтъра той може да се почиства бързо и ефективно  само с едно натискане на бутона.

Новите битови многофункционални смукачки KARCHER са разделени на класове от WD 2 до WD 6  в зависимост от два показателя: консумация на ток и мощност. Богатия набор от принадлежности увеличава многократно почистващия ефект и разширява приложението им.

 

 

Професионалните сухи прахосмукачки на KARCHER са разработени за нуждите на хотелите, офисите и професионалните фирми за почистване. Съобразени са с нуждите от почистване на големи площи с различни подови покрития. За целта е намалена значително силата на звука, удължени са захранващите кабели, чрез  гъвкавата хибридна технология е осигурена висока продължителност на работа и отлично филтриране на отработения въздух, като голяма част от тях са снабдени с HEPA – филтри за дезинфекция на въздуха.

 

Prof_T_Hotel.jpg

 

Прахосмукачките с воден филтър KARCHER осигуряват комфортно почистване в дома в съчетание със запазване на свежия и чист въздух в помещението. В допълнение към отличната смукателна мощност благодарение на иновативния воден филтър се филтрира 99.9% от праха от въздуха. Многостепенната филтърна сиситема улавя и най-микроскопичните замърсявания. Междинния филтър за многократна употреба филтрира навън левитиращите частици от кондензирания влажен въздух, а HEPA – филтърът улавя предизвикващите алергия полени, гъбични спори, бактерии и акари.

 

aspirador-ds5800-karcher_zpsdd087154.jpg

 

МОКРО-СУХИ СМУКАЧКИ


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024