КАЖЕТЕ ОТНОВО УАУ КАТО ЕКСПЕРТ

КАЖЕТЕ ОТНОВО УАУ КАТО ЕКСПЕРТ

01.02.2024

 

Вие вече сте в голямата лига с първите свързани с приложение водоструйки. Овладейте гамата Kärcher Smart Control директно от вашия смартфон с консултанта за приложение на една ръка разстояние. Изследвайте идеалното налягане за всичко, което почиствате и различните аксесоари, които винаги ще ви осигурят оптимален резултат от почистването.

Почистете като експерт с консултанта по употреба

Просто свържете водоструйката Smart Control към приложението Kärcher Home & Garden на смартфона - и почистването става по-лесно и по-ефективно. Тъй като консултантът за употреба в приложението дава практически съвети и трикове за почистване в много ситуации и предмети, като например оптималното ниво на налягане за обекта, който трябва да се почисти.

 

 

 

Функция Boost

Устройствата Smart Control имат функция Boost за допълнителна мощност. Така че дори по-упоритите замърсявания вече не са проблем, прилага се по-голямо налягане за 30 секунди. Функцията Boost може да се активира чрез пистолета или приложението.

Всичко, от което се нуждаете

С интелигентни детайли на оборудването, като пистолет Smart Control, струйник 3 в 1 Multi Jet и система за почистващ препарат Plug ’n’ Clean, вие се изправяте спокойно пред всяко предизвикателство за почистване.

Предимства, които създават разликата

 

 

 

  • Чрез завъртане на 3-в-1 Multi Jet можете да изберете различни видове струя - така че да можете да работите, без да сменяте струйника.

 

  • Коя настройка на налягането е най-подходяща за съответното приложение, се обозначава със символи на струйника 3-в-1 Multi Jet.

 

  • Нивата на налягане HARD, MEDIUM, SOFT и BOOST могат да се избират удобно с помощта на бутоните +/– на пистолета или да се прехвърлят от приложението Kärcher Home & Garden.

 

  • Също така функцията за добавяне на почистващ препарат MIX може да бъде избрана чрез пистолета и да се регулира с помощта на бутоните +/– или приложението.

 

  • LCD дисплеят непрекъснато показва избраното ниво на налягане, така че да имате пълен контрол през цялото време.

 

 

Приложението Home & Garden

Каква полза от мощта, ако не е умна? Никаква! Ето защо устройствата от серията Smart Control са не просто наистина мощни, но и идват с огромен опит от Kärcher. Чрез Bluetooth можете лесно да свържете вашата водоструйка Smart Control с вашия смартфон, като използвате приложението Home & Garden. И със съвети от нашите експерти можете да върнете WOW на неща, които рядко почиствате или почиствате за първи път - точно като експерт.

 

Smart Control

Тези високотехнологични водоструйки могат да се справят с всичко. С интегрираното приложение Home & Garden, Bluetooth и интелигентни детайли за управление като пистолета Smart Control и 3 в 1 Multi-Jet струйник.

 

 

 

Bluetooth връзка с приложението Home & Garden

Приложението Kärcher Home & Garden ще ви превърне в експерт в почистването. Възползвайте се от целия опит на Kärcher, за да постигнете перфектни резултати в почистването. Приложението изпраща информация за оптималното налягане към водоструйката чрез Bluetooth.


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024