За нас

Керклиин ООД е създадена през 1998 година с частен капитал и със седалище в град Варна. От регистрирането си фирмата е търговски и сервизен партньор на концерна ALFRED KÄRCHER GMBH. Основната дейност на дружеството се състои във внос, търговия и сервиз на почистващa техника и препарати KÄRCHER. 

Централният офис на Керклиин е в град Варна, където и първоначално е концентрирана дейността на фирмата. Амбициозната цел, която си поставя ръководният екип, е да наложи на българския пазар за почистваща техника марката KÄRCHER, призната за световен лидер в този бранш. За тази цел започва постепенно изграждане на дистрибуторска мрежа в страната, а в град София е разкрит търговски офис на фирмата. Следва засилена рекламна дейност и множество участия в търговски, технически и потребителски изложения в страната. Специално внимание е отделено за изграждане и развитие на широка сервизна мрежа и снабдяването й с пълната гама резервни части и аксесоари. Благодарение на упорития труд на ръководния и изпълнителски състав може да се гарантира, че тази цел е постигната - марката KÄRCHER вече и в България е синоним на високо качество и съвременни технологии за почистване. 

В момента фирмата разполага с добре изградена дистрибуторска и сервизна мрежа в страната – в градовете София, Пловдив, Бургас, Русе, Плевен, Сливен, Шумен, Благоевград, Добрич, Габрово, Силистра и Разград всеки клиент може да намери необходимият му модел машина или резервна част за нея, както и да получи висококвалифицирана сервизна услуга. 


Служителите на фирмата, както от търговския, така и от сервизния отдел са с висока степен на компетентност в областта на почистващата техника с марката KÄRCHER. Голяма част от тях са преминали курс на обучение в централата на KÄRCHER за Централна и Източна Европа във Виена. 

Професионализмът, способността за вземане на бързи и гъвкави решения и високото качество на обслужване допринасят за това Керклиин да бъде желан бизнеспартньор за фирми от различни области на икономиката, както в държавния, така и в частния сектор. 

Със своята лоялна и коректна фирмена политика Керклиин се радва на доверие от страна на своите клиенти и партньори и на уважение и респект от страна на конкурентите в бранша. 

 

  

 

    

  

Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024