Търговски условия

Единичните цени на машините , частите и препаратите са посочени под всеки продукт и са в български лева с включен ДДС.

Ценовата листа на фирмата и неините дистрибутори е унифицирана за удобство на клиента.

Цените са валидни за една календарна година, считано от първи януари на съответната година. Промени се извършват при изменения от страна на производителя ALFRED KÄRCHER GMBH, които своевременно се отразяват в действащата ценова листа.

За количества, при участия на изложения и на постоянни клиенти фирмата предлага търговски отстъпки и преференциални цени. Периодично се извършват и промоционални акции на определени модели машини. За своевременна информация може да се обърнете към търговския отдел на фирмата или да разгледате раздели "ПРОМОЦИИ" и "НОВИНИ".

При закупуване на модел машина, който не е наличен към момента или при специален модел машина, за който е необходимо да се извърши доставка, клиентът заплаща капаро в размер до 30% от стойността с включен ДДС. Срокът на доставка в зависимост от модела машина, може да бъде до 10 работни дни от датата на извършване на авансовото плащане.

kaercher_lease.jpg


Едрогабаритните машини (пароструйки, метачни машини, подопочистващи автомати) по предварителна договорка могат да бъдат доставени на място и пуснати в експлоатация. По време на пуска се извършва обучение на обслужващия персонал за работа с техниката. 

Фирмата предлага закупуване на стоки чрез online поръчка и на лизинг, като за целта има сключени договори за такива продажби с Уникредит Булбанк и TBI Банк. За информация по лизинговите условия разгледайте раздел "ПОКУПКА НА ЛИЗИНГ" или се обърнете към търговския отдел на фирмата.

При закупуване на автоматично съоръжение (автомивка, стационарен блок, пречиствателен блок и др.) се сключва договор за доставка, с който се определят всички технически подробности по изграждането и въвеждането в експлоатация, както и начините на плащане и сроковете за доставка. При интерес от ваша страна се обърнете към търговският отдел на фирмата за изготвяне на оферта.

 

Prof_Car Dealer.jpg

Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024